Σύγχρονες Πισίνες

Η εσωτερική πισίνα, ολοένα και κερδίζει περισσότερο, στην καθιστική ζωή που ζούμε καθ΄ ότι είναι δυνατή η κολύμβηση, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.
Συνήθως, η εσωτερική πισίνα τοποθετείται στον ισόγειο χώρο για να βελτιώνεται η θέρμανση του νερού με τις ακτίνες του ηλίου και να πετυχαίνεται καλύτερος εξαερισμός.
Η έλλειψη χρόνου γυμναστικής έχει αυξήσει τη χρήση της πισίνας καθ΄ ότι ο άνθρωπος μπορεί να γυμνάσει όλα τα μέρη του σώματος του εύκολα, ευχάριστα, χωρίς να ιδρώσει, όλες τις εποχές του χρόνου.

Η εσωτερική πισίνα πρέπει να έχει:

● Μεγάλα ανοιγόμενα κουφώματα για φυσικό αερισμό και είσοδο των ακτίνων του ηλίου.
● Άμεση πρόσβαση στην αυλή της κατοικίας.
● Η διαφανής στέγη επιτρέπει τον άπλετο φυσικό φωτισμό.
● Η θέση της πισίνας, πρέπει να έχει νοτιοδυτικό προσανατολισμό για να έχουμε τη μέγιστη δυνατή ηλιοφάνεια όλο το χρόνο.
● Η θέρμανση της πισίνας, πρέπει να σχεδιαστεί, με πολλές εναλλακτικές δυνατότητες, πέρα της ηλιοφάνειας όπως γεωθερμία-ηλιακοί συλλέκτες - αντλία θερμότητας.
● Η θερμοκρασία του αέρα, στην εσωτερική πισίνα, πρέπει να κυμαίνεται από 28-30oC και η υγρασία από 60-70%.
● Παράλληλα με το σχεδιασμό της πισίνας, πρέπει να χωροθετήσουμε τη σάουνα, τις ντουζιέρες, τα αποδυτήρια και τυχόν γυμναστήριο.
● Η πισίνα πρέπει να ξεκινάει από βάθος 1,20μ. και να φτάνει μέχρι 2,50μ.

Η πισίνα, μπορεί να κατασκευαστεί με διάφορους τρόπους, όπως με εκτοξευμένο σκυρόδεμα-προκατασκευασμένα στοιχεία ή με τη κλασσική μέθοδο της σκυροδέτησης.
Η καλύτερη μέθοδος είναι η τελευταία καθ΄ ότι στατική μελέτη περιλαμβάνει τις τοπικές συνθήκες και κυρίως την τάση εδάφους, βάσει της οποίας θα γίνει η θεμελίωση καθ΄ ότι τα μεγαλύτερα προβλήματα παρουσιάζονται στις θεμελιώσεις με αποτέλεσμα να έχουμε διαρροή νερού.
Τα τοιχεία της πισίνας, πρέπει να πέφτουν ταυτόχρονα με μία σκυροδέτηση και με τη χρήση στεγανοποιητικό μάζας ώστε να πετυχαίνουμε την απόλυτη στεγανότητα.

Υπάρχουν 2 τύποι πισίνας:
● Πισίνα με υπερχείλιση
● Πισίνα με skimmer

0% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ
0%
ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕ EN ISO 9001:2015
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕ
EN ISO 9001:2015
ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
ΚΛΕΙΣΤΟΣ
ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ
15 ΧΡΟΝΙΑ
ΕΓΓΥΗΣΗ
ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ
ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ
ΕΡΓΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ
ΜΕ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ
Phone to κατασκευη-σπιτιου.gr
Back to top
×