Επιλέξτε τη γλώσσα σας

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

"We don’t just design & construct.
We mainly build long standing partnerships
for your property lifetime support"

Κατασκευαστική εταιρεία / Αρχιτεκτονικό γραφείο

Με παρουσία δεκαετιών στο χώρο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και της ανέγερσης κατοικιών υψηλών προδιαγραφών, παραμένουμε πιστοί στην αποστολή μας για την παράδοση έργων κορυφαίου αισθητικού και λειτουργικού αποτελέσματος.

Οι συνεργάτες μας, έμπειροι μηχανικοί όλων των ειδικοτήτων, διασφαλίζουν την εξυπηρέτηση των εξατομικευμένων αναγκών σας, σεβόμενοι τα όρια του προϋπολογισμού που θέτονται από την αρχική φάση της συνεργασίας μας.

Photo 1
Photo 2
Photo 3
Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Η όλη διαδικασία ξεκινά με την επιλογή του κατάλληλου οικοπέδου. Το κατάλληλο οικόπεδο θα πρέπει να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις σας αλλά και να μην κυοφορεί πολεοδομικούς κινδύνους.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει τον έλεγχο του υπό αγορά οικοπέδου σας, χωρίς κόστος για εσάς, διασφαλίζοντας την ορθότητα της αγοραπωλησίας σας. Η επένδυση σε γη θα πρέπει να είναι αειφόρος και να μπορεί να αξιοποιηθεί και από τις επόμενες γενιές.

Υπηρεσίες

Είπαν για εμάς

arrow-left
arrow-right
Επαγγελματισμός, συνέπεια, ποιότητα. Οι αγαπητοί κ. Κώστας Φραγκάκης και κ. Γιάννης Φραγκάκης αρχιτέκτονες και μηχανικοί, ιδιοκτήτες της εταιρείας, πάντα δίπλα μας να μας εξηγήσουν οποιαδήποτε απορία αλλά και να δώσουν λύσεις. Τους ευχαριστούμε πολύ!
Τριανταφύλλου
Θετική ανθρώπινη παρουσία, επαγγελματισμός, άριστη γνώση και ποιότητα, γρήγορη έκδοση άδειας και αποπεράτωσης του έργου. Ελευθερία επιλογής αγοράς προϊόντων από την αγορά, χωρίς δέσμευση με δικούς τους συνεργάτες. Η καλύτερη επιλογή που έκανα.
Κατερίνα Κουκουβιτάκη
Άψογοι επαγγελματίες που σέβονται και αγαπούν την δουλειά τους, γι'αυτό και το αποτέλεσμα που παραδίδουν είναι εξαιρετικό. Συστήνω την εταιρεία ανεπιφύλακτα και εύχομαι να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και αγάπη την δουλειά που κάνει!!!
Τριαντάφυλλος Μπάλτζης
× Images