Επιλέξτε τη γλώσσα σας

"What your world is
we can build it"

architect-6picture-frame-by-velvet-armchair-grey


Κόστος


Η ανέγερση μιας νέας οικοδομής περιλαμβάνει το στάδιο της μελέτης και έκδοσης οικοδομικής άδειας καθώς και το στάδιο της κατασκευής της.


ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΠΙΤΙΟΥ

Κατασκευάζουμε ολοκληρωμένο το κτίριό σας με κόστος από 1450 € /m² + ΦΠΑ

• Κτίριο ενεργειακής κλάσης Α/Α+.
• Υλικά κορυφαίας ποιότητας της επιλογή σας μέσα από μία ευρεία γκάμα.
• Κλειστός προϋπολογισμός έργου και χωρίς προκαταβολές
• Αναλυτική σύμβαση έργου με χρονοδιάγραμμα
• Ασφάλιση του έργου από εμάς

ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΣΠΙΤΙΟΥ

Το κόστος μιας ανακαίνισης ποικίλλει ανάλογα με την έκταση (μερική ή ολική ανακαίνιση), με το αν θα αναβαθμιστεί ενεργειακά το κτίριο (θερμοπρόσοψη - εγκατάσταση φωτοβολταϊκών κ.τ.λ.) ή αν χρειάζεστε προτάσεις εναλλακτικών λύσεων εσωτερικής αρχιτεκτονικής βασισμένες σε πιο λειτουργικές λύσεις. Γι'αυτό μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μια οικονομική προσφορά βάσει των δικών σας αναγκών.

• Δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας για προτάσεις εναλλακτικών λύσεων
• Ανακαίνιση με παράλληλη αντισεισμική θωράκιση του κτιρίου σας
• Ανακαίνιση με παράλληλη ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου σας (θερμοπρόσοψη-φωτοβολταϊκά-γεωθερμία κ.α.)

Είπαν για εμάς

arrow-left
arrow-right
Επαγγελματισμός, συνέπεια, ποιότητα. Οι αγαπητοί κ. Κώστας Φραγκάκης και κ. Γιάννης Φραγκάκης αρχιτέκτονες και μηχανικοί, ιδιοκτήτες της εταιρείας, πάντα δίπλα μας να μας εξηγήσουν οποιαδήποτε απορία αλλά και να δώσουν λύσεις. Τους ευχαριστούμε πολύ!
Τριανταφύλλου
Θετική ανθρώπινη παρουσία, επαγγελματισμός, άριστη γνώση και ποιότητα, γρήγορη έκδοση άδειας και αποπεράτωσης του έργου. Ελευθερία επιλογής αγοράς προϊόντων από την αγορά, χωρίς δέσμευση με δικούς τους συνεργάτες. Η καλύτερη επιλογή που έκανα.
Κατερίνα Κουκουβιτάκη
Άψογοι επαγγελματίες που σέβονται και αγαπούν την δουλειά τους, γι'αυτό και το αποτέλεσμα που παραδίδουν είναι εξαιρετικό. Συστήνω την εταιρεία ανεπιφύλακτα και εύχομαι να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και αγάπη την δουλειά που κάνει!!!
Τριαντάφυλλος Μπάλτζης
× Images